• Pålitlig e-handel sedan 1998 •

 

0 varor0,00 kr

Trygg e-handel

ACON AirTrack 3mACON AirTrack 3m
Dra musen över bilden för att zooma in
ACON AirTrack 3m ACON AirTrack 3m ACON AirTrack 3m ACON AirTrack 3m ACON AirTrack 3m

ACON AirTrack 3m

Översikt

ACON AirTrack luftvoltbanan: 3 x 1m är det perfekta träningsredskapet till dig som vill ta dina övningar till en högre nivå. Kan även användas till vattenaktiviteter! Mittlinjen på ACON AirTrack hjälper gymnaster att beräkna hoppytans dimensioner och landa tryggt och korrekt. Handtag på sidorna gör flyttandet enkelt och kardborreband på hoppytan kan användas för att fästa ACON AirBlockACON AirTrack.

Garanti 2 år. Väska, specialhandpump och reparationssats ingår! 

Tillgängligt: I lager

3 890,00 kr
ELLER

Detaljer

The thrill of Augmented reality

För Android- eller iOS12/safari -användare klicka på AR-ikonen och se hur ACON AirTracks design passar in i din inredning!

Roterbar 3D-bild:

ACON AirTracks är framtagna för gymnastik, tricking, parkour, cheerleading, balansering, yoga, barnlek och kan användas till flera andra sporter. Kan även användas till vattenaktiviteter! Dessa luftvoltbanor med utmärkt träningsyta möjliggör höga och avancerade hopp- och spänstövningar. Med ACON Air Tracks kan du träna tryggt och roligt på hoppövningar med mjuka landningar samt minska risken för skador och överbelastningar.

Träna var som helst: hemma, på gården eller när du är ute och reser – ACON AirTracks är lätta att flytta med hjälp av handtagen och är väldigt enkelt att förvara i små utrymmen – förvara ACON AirTrack snyggt och smart i den medföljande väskan. Fyll upp eller töm ACON AirTrack snabbt med specialpumpen och premium ventiler på endast några minuter. 

ACON AirTracks är tillverkade av starkt material/dubbelväggat tyg samt tåliga och laminerade sömmar. Innerkonstruktionen är av kompositfiberkärna som garanterar en stabil och jämn studs. Studsen och trycket i gymnastikmattan kan enkelt justeras med premium ventiler och pumpen som medföljer. ACON AirTrack luftvoltbana med anti-glid underlag möjliggör topp prestanda och tar dina övningar till en högre nivå.

Med ACON AirTracks kan du enkelt skapa banor för avancerad träning eller banor för barnens lek och stoj. Ta in glädjen av att röra på dig med snygga ACON AirTracks!

  • Mångsidig: Kan användas för tricking, parkour, cheerleading, gymnastik, hoppning, flips och barnlek – Kan även användas till vattenaktiviteter!
  • För inomhus och utomhus bruk
  • För alla åldrar 
  • Utvecklar kordination
  • Ljudlös
  • Lätt att fylla, tömma, transportera och förvara
  • Kompositfiberkärna av hög kvalitét
  • Snygg design
  • Inkluderar transport/förvaringsväska, specialhandpump och reparationssats
  • 2 års garanti. OBS: Transportväskan ska alltid användas när man flyttar ACON AirTrack luftvoltbanan

Mer information

Höjd 10cm
Förpackningens storlek 115x30x30cm, 13 kg
Storlek 300x100x10
Annat Kan användas utomhus
Garanti 2 år
Innehåll Paketet innehåller ACON AirTrack, effektiv handpump, reparationsset och transportväska
Leveranssätt Leverans till närmaste postombud
Lämplighet Passar alla åldrar
Material Tålig PVC
Vikt 9,8kg

Var god vänta...