En studsmatta har blivit mycket mer än en enorm trädgårdsleksak för att hålla barnen nöjda i dessa tider. Det är en nervkittlande produkt som får dig känna att du når himlens moln och skyar med varje hopp.

Allt fler vuxna känner till fördelarna med att äga en studsmatta, och dessa fördelar gör den till en värdefull investering för hela familjen.

Lyckligtvis förstår vi på ACON detta och kan därför erbjuda studsmattor i alla storlekar och med olika specifikationer för att matcha din familj och era unika behov!

Du kanske redan vet varför en studsmatta är ett spännande köp för dina barn, men här är några anledningar till varför en studsmatta är bra för hela familjen.

Släpp fram ditt inre barn

A child on a trampoline

Att hoppa på en studsmatta kan vara en rätt uppfriskande upplevelse. Egentligen när du låter gravitationen ta över huvuddelen av tiden du hoppar. För vuxna kan det vara ett utmärkt sätt att släppa ut spänning och ångest och få ett leende på läpparna. Att studsa högt mot himlen kan ge dig en riktig adrenalinkick och gör det lättare för dig att komma ihåg att ibland är okej att luta sig tillbaka och ha lite kul ibland.

Det fina med en studsmatta från ACON är att du kan studsa bort din oro utan att känna dig otrygg eller nervös. Alla studsmattans delar från kantskyddet och ramen till skyddsnätet har tillverkats med tanken på att allt ska vara säkert för dig och din familj.

Gå ut och ha kul tillsammans

Som om det inte var illa nog tidigare har de restriktioner som orsakats av Covid-pandemin lett till att barnen alltmer är beroende av digitala apparater och spelkonsoler.

En stor studsmatta i trädgården under en solig dag kan vara ett mycket effektivt sätt att befria dem från dessa digitala distraktioner.

Naturligtvis kan ACON hitta rätta storleken på studsmattan som passar din familjs behov för att få igång kvalitetstid utomhus med familjen. Mamma, pappa, barnen och faktiskt kanske även hunden får hoppa tryggt hemma på gården.

En studsmatta kan vara ett bra hjälpmedel att föra samman en familj. Ni kan tillsammans försöka nå molnen på himlen eller sträcka ut på mattan, liggandes på rygg. Att göra saker tillsammans är härligt och glädjande.

Den sociala aspekten av att ha en studsmatta är också intressant. Det är inte bara ett fantastiskt sätt att få ut dina barn utomhus utan också något de kan bjuda in sina vänner att ha det roligt tillsammans med.

Medan barnen studsar kan föräldrarna slappna av för barnen är inte bara upptagna av allt det roliga tillsammans med sina vänner, utan de studsar också på en studsmatta som är tillverkad med de högsta säkerhetsstandarderna i åtanke.

Grill- och trädgårdsfester blir allt roligare med en stor och stabil studsmatta för stora och små I alla åldrar.

Familj och ACON studsmatta

Ett roligt och hälsosamt sätt att få hela familjen att röra sig

En studsmatta kombinerar underhållning och träning på ett sätt som familjerna knappt kommer att märka av. Studsandet är ett utmärkt aerobiskt träningspass som hjälper till att öka lungkapaciteten, men utan all belastning på lederna som t.ex. löpning kan orsaka eller irritationen från de sadelbesvärande cyklingspassen.

Att hoppa studsmatta är ett sätt att föra samman hela gänget och låta alla röra sig på sitt eget sätt. För oavsett vilken ålder du har så kan alla göra någonting roligt på studsmattan.

En studsmatta kombinerar underhållning med träning på ett sätt som din familj knappt kommer förstå. En studssession är ett bra aerobt träningspass som hjälper till att öka lungkapaciteten, men utan all förlamande påverkan på lederna som löpning kan orsaka eller irritationen från de sadelsåriga cykelträningarna.

Från att stärka musklerna till att förbättra cirkulationen kan studsandet ge dig och din familj en komplett träning vilket man knappt märker till.

Och det fina är att det finns fördelar för både unga och gamla. Barn blir friskare, både fysiskt och mentalt, och vuxna kan minska risken för knarrande leder och styva ryggar på äldre år.

Beställ nu