• Pålitlig e-handel sedan 1998 •

 

0 varor0,00 kr

Trygg e-handel

KanJam -frisbeespelKanJam -frisbeespel
Dra musen över bilden för att zooma in
KanJam -frisbeespel KanJam -frisbeespel KanJam -frisbeespel KanJam -frisbeespel KanJam -frisbeespel

KanJam -frisbeespel

Översikt

KanJam är ett roligt och spännande frisbeespel som kan spelas var som helst! Spelet innehåller två officiella KanJam -mål samt en officiell KanJam -frisbee. Tack vare målens lätthet och att de kan rullas ihop är KanJam -spelet lätt att ta med sig t.ex. stranden. KanJam är ett roligt frisbeespel som passar hela familjen!

Tillgängligt: I lager

459,00 kr

359,00 kr

ELLER

Detaljer

KanJam är ursprungligen från USA och är ett frisbeespel för hela familjen, men erbjuder även utmaningar för aktiva frisbeespelare. Spelet kan spelas var som helst b.la. på gården, campingen, stranden, parken. Spelet spelas i tvåmannalag och spelet går ut på att först nå 21 poäng. Poängreglerna är:

- Styrning: 1 Poäng. Medspelaren styr frisbeen så att den träffar var som helst på målet, men frisbeen går inte in i målet.

- Rak träff: 2 Poäng.  Frisbeen kastas så att den träffar målet utan att medspelaren rör den, men frisbeen går inte in i målet.

- Styrt mål: 3 Poäng. Medspelaren styr frisbeen i mål. Frisbeen kan gå in genom hålet upptill eller genom "Instant Win" öppningen.

För att vinna ska laget samla exakt 21 poäng. Om poängen går över, blir det lika många poängavdrag som kastet ger poäng.

 

 

Mer information

Innehåll Två mål och frisbee
Förpackningens storlek 52x29x52cm
Utrustning Innehåller officiell KanJam -frisbee
Garanti 1år
Leveranssätt Leverans till närmaste postombud
Leveranskonstnad 0 kr
Vikt 2.7kg

Var god vänta...