The thrill of making dreams come true

Vi förverkligar drömmar!

ACON har alltid tagit trampolinhopp till nästa nivå – det är något som vi drömmer och brinner för. Äntligen har vi haft chansen att uppfylla den långvariga drömmen att ta trampolinhopp till nya höjder och utmana tyngdkraften. Dessutom slog vi ett världsrekord samtidigt. Världsrekordshoppet bestod av att lyfta vår ACON Air 16 Sport HD trampolin upp till höjden 1580m med hjälp av en varmluftsballong.

ACON Dreams 

Det exceptionella världsrekordet – trampolinhopp från över 1,5km

En dröm som Acon har är att utmana tyngdkraften och ta trampolinhopp till nya höjder med våra trampoliner. Trampolinhoppet som slog världsrekordet genomfördes I staden Klatovyn I Tjeckien. Trampolinen togs upp till höjden 1580m med hjälp av en varmluftsballong och på världsrekordshöjden klarade hopparna av att slå volter framåt och bakåt på trampolinen innan de hoppade fallskärmshopp tryggt ner på marken igen. Kampanjen och tävlingen associeras med att använda sin fantasi och uppmuntra alla att uppfylla sina drömmar. Det är bara himlen som sätter gränser när de kommer till att förverkliga och uppfylla sina drömmar.

ACON Dreams

Stunt gruppen

ACON Dreams

ACON Dreams

Allt är redo för världsrekodshoppet

ACON Dreams

 

Se det exceptionella värlsrekordshoppet!

Världsrekordstrampolinen: ACON Air 16 Sport HD

Säker, hållbar och kraftfull! Acons nya flagskeppsmodell ACON Air 16 Sport HD är en kraftfull studsmatta för bruk året runt! En ideal studsmatta för avancerade användare utan kompromisser om säkerheten!

Trampolinpaket ACON 16 Sport HD ACON - med över 20 års erfarenhet

  • Synergy Design: Optimerad dynamik från en ny kombination av fjädrar & matta!
  • Förstärkt Heavy Duty -ramkonstruktion!
  • Ny & stilig helsvart design!