ACON Around The World

Vi ska skapa historia igen genom att göra ett till världsrekord. Vi ska vara första i världen att skicka en trampolin på en resa runt världen. Vår 1,8 trampolin kommer att göra resan. Trampolinen kommer att besöka åtta länder och länderna avslöjas i våra sociala medier när kampanjen framskrider.

ACON Around the World

Varför borde man följa kampanjen?

  1. Vi kommer att lotta ut ett valfritt studsmattepaket i vårt sortiment mellan alla våra följare.
  2. Vi kommer att lotta ut 1 st ACON Air 1,8 studsmatta mellan de sju personerna som deltar i världsrekordet med oss.

 

Hur deltar du?

Vi kommer att välja en person i varje destination, som kommer att motta ACON Air 1,8 studsmattan. Personen monterar upp trampolinen och tar bilder/videos på trampolinen i en bestämd destination. Dessa bilder/videos kommer att delas i ACONs sociala medier. Sedan skickas studsmattan vidare till nästa destination enligt våra anvisningar. Mer detaljerade instruktioner kommer när personerna är valda.

flagga

Det sjunde landet är Australien:

FingerDelta här

 

Hur väljer vi personerna som får motta studsmattan?

  1. Vi kommer att publicera destinationerna på vår Instagram och i vår webbutik.
  2. Vi publicerar en fråge-post på Instagram story och i vår webbutik, där personer i destinationerna kan önska att få delta i världsrekordet.
  3. Vi kommer att välja vinnarna och vara i kontakt med personerna privat.

 

We are all Thrill Seekers

Thrill seeking betyder inte nödvändigtvis att göra fantastiska trick. Vi upplever olika spännande stunder i våra dagliga liv. Till exempel tar ett barn sina första steg, du gör ditt första mål i hockey eller en vän, göra ett otroligt trick på en studsmatta.

Den här gången ska ACON upp på en spännande resa runt världen! Vår #aconaroundtheworld-kampanj syftar på att hjälpa och inspirera barn och ungdomar att delta i sport runt om i världen.