Acon

Vi levererar den bästa studsen 

Anledningen: SYNERGIDESIGN 

Acons patenterade Synergy Design-teknik säkerställer att ramen, mattan och fjädrarna samverkar perfekt så att du kan få uppleva bästa möjliga studs. Vi maximerar varenda millimeter av våra produkter för att leverera en premiumupplevelse från det att du kliver upp på mattan. Det är anledningen till att vi kan ge dig den ultimata hoppupplevelsen.

Fjädrar som ger superstuds 

En närbild på monterade Acon X-fjädrar

Air fjädrar 

Närbild på fjädrar monterade på en Acon Performance-studsmatta

Performance-fjädrar 

Allt handlar om studsen 

Vi tror att den bästa studsen är den som passar hopparen bäst. Vill du nå maximal höjd och en smidig och säker landning? Då passar våra Performance-fjädrar dig. Eller vad sägs om Air fjädrarnas klassiska, oslagbara Acon-studs? Eller så kanske våra justerbara fjädrar passar familjen bäst. De gör att du kan ställa in olika slags studs allteftersom barnen växer och vill hoppa högre.

Med Acon kan du verkligen hitta din egen studs.

Med Acon kan du räkna med: 

En rejäl, robust ram som inte svajar utan håller energin fokuserad på mattan och fjädrarna

Fjädrar konstruerade av experter som ger maximal effekt

Synergidesign som säkerställer perfekt harmoni i varje rörelse

Allt detta kombineras och skapar vår oöverträffade studs, som får hoppare att skriva omdömen som får oss att rodna. Tack vare våra kvalitetskomponenter kan vi garantera en säker och jämn studs under hela studsmattans livslängd.

Glad kvinna som sitter på en Acon 16 HD-studsmatta med solnedgång i bakgrunden
Den bästa studsmattestudsen – videostillbild.

Kolla videon

Vi planerar varje ny studsmatta med största noggrannhet, men vi slutar aldrig att förbättra oss. Att göra rätt kräver den perfekta blandningen av konst och vetenskap. Med hjälp av nya material, ny modelldesign och nya konstruktionssätt ser vi till att ständigt tänja på studsgränserna.

Jag kan inte fatta att man kan hoppa så här högt på den här studsmattan. När mina vänner är här blir de också chockade över hur högt man kan hoppa. Jag skulle rekommendera denna studsmatta till vem som helst.

- Thomas R. verifierat köp
Bild på Acon Air 16 Sport HD-studsmattan med nätet monterat mot en beige bakgrund. Studsmattan, ramen och skyddsnätet är svarta och kantskydden för fjädrar och stolpar är gröna

Hitta din perfekta studsmatta 

Ta reda på vilken studsmatta som passar din familj bäst genom att svara på tre enkla frågor.

Testa
Ett barn i vit T-shirt bakom studsmattans skyddsnät, som har en ACON-logotyp
Mamma med fyra barn som sitter och ler på en Acon HD-studsmatta