Man jumps on Acon 13 HD trampoline in an archipelago landscape

En form. Flera alternativ.

ACON är känd för sina rektangulära studsmattor. Studsmattorna är omedelbart igenkännbar tack vare sin unika form och sin eleganta stil. Förutom design är dessa rektangulära studsmattor kända för sin kraftiga prestanda. Den ger dig bästa studsen, år efter år. Upptäck vad som är nytt på den mindre 13 Sport HD studsmattan!

Bouncer on a rectangle 13HD trampoline in Nordic landscape

Välj din studs - En studsmatta, två alternativ

Lillebrodern till vårt flaggskepp har alla samma funktioner som ACON Air 16 Sport HD -studsmattan. Svart pulverlackerat galvaniserat stål över hela ramen och Synergy Design för mjuka och kraftiga studsegenskaper är välkända egenskaper från vår populäraste modell. Men sedan bestämde vi oss för att göra ännu fler innovationer som aldrig tidigare har setts i våra produkter.

Vi ändrade storleken för att ACON Air 13 Sport HD-studsmattan skulle passa i mindre bakgårdar. Med det nya Double Layer -fjädersystemet kan fjädrarna monteras vertikalt på två olika sätt. Detta gör det möjligt för alla att anpassa prestandan på studsmattan till sin kunskapsnivå. Vi uppdaterade även studsmattans utseende med en igenkännbar ACON Garden Green-färgsättning med svarta detaljer.

Acon Air 13HD Single layer springs section
Acon Air 13HD Double layer springs section

Nya ACON Air 13 Sport HD Studsmattan

A woman jumps on Acon 13HD trampoline in an archipelago landscape
Bild på Acon Air 16 Sport HD-studsmattan med nätet monterat mot en beige bakgrund. Studsmattan, ramen och skyddsnätet är svarta och kantskydden för fjädrar och stolpar är gröna

ACON Air 13 Sport HD studsmattan är ett språng in i framtiden när det gäller säkerhet och komfort. Den nya innovativa Quiet SafeZone-överdragsnätet håller användaren säker samtidigt som den dämpar ljudet från studsandet. Det redan mjuka kantskyddet är nu ännu mjukare vilket skapar en trygg hoppupplevelse för hela familjen. Nya X-Series fjädrar ger dig ännu bättre prestanda och större hopp och fjädrarna klarar de tuffaste förhållandena.

Beställ ACON Air 13 Sport HD ›