Ny ACON Air kollektion

ACON är känt för marknadens bästa studs och vi är mycket glada över att kunna meddela att ACON-produktfamiljen av studsmattor fortsätter att växa. ACON Synergy Design-tekniken är resultatet över 25 års erfarenhet av produktutveckling, som sammanfattar vår forskning och produktutveckling inom hoppegenskaper. Vårt mål är att hitta den optimala kombinationen av fjäderprestanda i förhållanden till hoppmattan och ramkonstruktionen. ACON Synergy Design-tekniken är som ett Coca Cola-recept som vi inte vill avslöja allt om. Även om vi fortfarande håller receptet för ACON Synergy Design hemligt, kan vi dela med oss av resultaten bakom tekniken, bland annat mer luft i hoppandet och säkrare hoppförhållanden. Hur skiljer sig den nya ACON Air-kollektionen från tidigare modeller? Läs nedan för att ta reda på vad vi har förbättrat.

ACON Since 1996 trampoline closeup

Kvalitet sedan 1996

Från första dagen har vi letat efter spännande äventyr. Vårt mål är att erbjuda marknadens säkraste studsmattor av högsta kvalitet för hela familjen och att förena familjer genom motion och nöje.

Nytt: Utvecklat tillsammans med dig. Vi tog med våra kunder (bokstavligen) i vår produktutveckling, designade, testade och skapade något spännande tillsammans: ACON Air-kollektionen.

Mer avacerad och säkrare

Varje ACON studsmatta har ACON Synergy Design-teknik som garanterar marknadens bästa studs. Hur vi gör det år efter år är fortfarande en hemlighet, men något nytt kan vi berätta den här gången.

Nytt: Som ett resultat av en lång utvecklingsprocess möjliggör ACON Synergy Design-teknik och de nya X-fjädrarna att du kan höja dina hopp med upp till 10%. Eftersom säkerheten är vår viktigaste prioritet har vi förbättrat fästningen a fjädrarna och gjort kantskydden ännu mjukare. ACON har sina rötter i Nroden så fjädrarna måste också tåla de hårdaste väderföhållandena.

New lineup springs trampoline closeup
Acon garden green trampoline closeup

Nordisk design

ACON har i 25 år levererat högkvalitativa och stilrena studsmattor som du sotlt kan visa upp för grannskapet. Vi kommer inte att göra dig besviken den här gången heller.

Nytt: Den nya ACON Garden Green svart-gröna färgsättningen med snygga detaljer formar en balanserad nyans och ger din gård ett elegant intryck. Vi skulle kunna skriva mer om det, men det är kanske bättre att du ser den själv.

När du köper en ACON studsmatta får du

 • Mjuka kantskydd av UV-behandlat material.
 • Ingen viktgräns.
 • ACON Synergy Design –tekniken för bästa studsen på marknaden!
 • Högkvalitativt, UV-skyddat tjockt säkerhetsnät genom vilket fingrar inte kan tryckas igenom.
 • Hudvänlig, bekväm och UV-behandlad hoppmatta.
 • Högkvalitativ och robust ram av rostfritt galvaniserat stål designad för användning året runt.

Det nya i ACON Air-kollektionen

 • Ännu tystare än tidigare.
 • Upp till 10% mer luft i hopp med nya uppdaterade fjädrar.
 • Nya X-fjädrar klarar även de hårdaste väderförhållandena.
 • Förbättrade, lättlästa monteringsanvisningar och videor.
 • Fräsch och elegant ACON Garden Green färg för att styla upp din gård!

Se nya kollektionen och bli förtjust!

 

Köp en ny Acon Air-studsmatta