Hopparens fötter på studsmattan

Air 2022. Mer luft än någonsin

Den nya kollektionen Acon-studsmattor har lyfts ytterligare en nivå. I toppen har vi våra rektangulära flaggskeppsmodeller, 16 HD och 13 HD. Därefter följer en fantastisk serie runda studsmattor i olika storlekar. Alla är konstruerade med vår Synergy Design-teknik som kombinerar den perfekta prestandan hos ramen, mattan och fjädrarna.

Vår bästa studs blir ännu bättre

Med varje ny kollektion studsmattor som vi lanserar har vi som mål att lyfta dig ännu högre. Med våra nya X-fjädrar, som är standard på alla 2022 års Acon-modeller, får du mer luft under fötterna.

I år erbjuder vi något helt nytt för avancerade hoppare som vill utveckla nya volter och tricks. Vi har tagit fram nya fjädrar tillverkade av pianotråd som har bättre sträckning, lagrar mer energi och har mer kraft i uppstudsen än du någonsin har upplevt på en Acon. Dessutom blir studsen mjukare. Det nya Acon Performance-kittet med pianotrådsfjädrar ingår i våra studsmattepaket 16HD och 13HD Performance och finns också att köpa som tillbehör.

Detalj av de installerade Acon X-fjädrarna

Acon X-fjädrar

Detalj av de installerade Acon Piano Wire fjädrar

Piano Wire fjädrar

Topprestanda sedan 1996

Från första stund har vi haft målet inställt på maxad upplevelse och pirrande höjder. Vår mission är att våra Acon-studsmattor ska vara samlingspunkten för hela familjen, oavsett om man bara vill ha kul ihop som familj eller vill träna på nya volter och skruvar.

Det är era behov som har styrt utvecklingen av vår nya kollektion. I varje steg av processen bjöd vi in kunder som fick vara med och komma med feedback. Våra kunders värdefulla synpunkter gjorde att vi kunde förfina och förbättra hela produktutvecklingen. Nu lanserar vi årets studsmattor som är ett resultat av era önskningar!

ACON Since 1996 trampoline closeup

Säkerhet är också prio

Vår Synergy Design-teknik maximerar varje del av utrustningen och skapar en oöverträffad prestanda. Detsamma gäller säkerheten hos våra senaste modeller, som också har tagit ytterligare ett stort steg framåt. Vår 13 HD-modell har ett nytt kraftigt kantskydd över fjädrarna.

Closeup of the Air 13HD's Spring Skirt

Elegant ny look

Acon har skapat en design som inte bara gynnar säkerheten och prestandan utan också den estetiska känslan. Vi är inriktade på att hålla jämna steg med den senaste designen för att du ska känna dig stolt och glad bara av att se din Acon på tomten. Den naturgröna färgen i två olika toner och de snygga genomtänkta detaljerna tillför en naturlig och elegant känsla till din trädgård. Det finns mer att säga om vårt designtänk, men spana in våra bilder istället så förstår du varför vi är så nöjda med den nya looken!

Acon HD Trampolin sett från ovan

Inget går mot en Acon

 • Mjuka, tjocka säkerhetsvadderingar med UV-behandlade material
 • Ingen viktgräns för enskilda användare
 • Acons Synergy Design-teknik skapar den bästa studsen på marknaden
 • Förstklassigt, UV-behandlat säkerhetsnät i SmartMesh-tyg (inga fingrar trycks igenom maskorna)
 • UV-behandlat material som känns skönt mot huden
 • Marknadens stabilaste konstruktion med en galvaniserad stålram som passar för användning året runt

Vad är nytt i 2022 års kollektion?

 • Minskad ljudförorening
 • Två nya fjädermodeller (X-fjädrar och pianotrådsfjädrar) som gör att man kan anpassa studseffekten samt en ny uppsättning fjädrar som kan monteras på två olika sätt
 • Byggd för de tuffaste väderförhållandena
 • Förbättrade och lättförståeliga monteringsinstruktioner
 • Ny, sofistikerad naturgrön färg i två toner som får din studsmatta att smälta in i trädgården
Acons nya uppsättning studsmattor 16 Sport HD, 14ft/4,3m Premium och Baby Acon 6ft/1,8m

Alla våra språng framåt i prestanda och design ger dig högre och snyggare språng upp i luften!

 

2022 års kollektion från Acon