Vad är Acon24?

ACON startade 1996 sin företagsverksamhet och har specialiserat sig på fritidsprodukter. Vi har erbjudit kvalitets e-handel sedan 1998. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av högklassiga och innovativa, aktivitetsaktiverande fritidsprodukter. Vi planerar och tillverkar huvuddelen av produkterna själva, men vi fungerar även som officiella importörer till en del kvalitetsmärken.

Vår mission är att ”hjälpa och främja människor i alla åldrar på ett innovativt sätt till rörelse och social samvaro”. Utöver kvalitetsprodukterna grundar sig vår framgångsrika verksamhet på professionell personal, som känner till sortimentet och erbjuder smidig kundservice. Vi finns nu i Finland (acon.fi), Sverige (acon24.se), USA (acon24.com) samt i Baltikum.

 

Kundupplevelser

Barnen är riktigt nöjda med studsen och vi har använt trampolinen året om. Materialet har hållits i bra skick! Trampolinen känns stadig och rejäl jämfört med andra trampoliner från andra trampolintillverkare. Leveransen har varit smidig och trampolinen kom när den skulle.

Fredricson Marie-Charlotte
Acon Air 4,3 m

 

Säkerheten är viktigast för oss, därför valde vi Acon24 och Acon AIR 4,3 m trampolinen med säkerhetsnätet innanför hoppytan. Vi är väldigt nöjda med trampolinen och servicen.

Mäkelä Jimmy

 

För säkerheten har trampolinen funkat otroligt bra. Tonårskillarna som tränar med gymnastik är mycket nöjda. Leveransen kom snabbt och monteringen gick smidigt utan problem. Trampolinen var lätt att montera och vi fick ihop den snabbt.

Forslund Anneli
Acon Air 16 Sport