Mamma med fyra barn som sitter och ler på en Acon HD-studsmatta

Låt studsmattan bli en del av familjen

När vi tillverkar våra studsmattor förväntar vi oss att de ska hålla livet ut och bli en del av din trädgård. Vi använder endast premiumkomponenter designade för en lång livslängd. Vi vill att du och din familj ska nå nya höjder säsong efter säsong och uppleva den bästa studsen som finns.

Tillverkade för att hålla. Och hålla. Och hålla. 

Varje Acon levereras med en branschledande 10-årsgaranti på ramen. Varför kan vi erbjuda en så långvarig garanti? Hemligheten ligger i vårt hantverk.

Tack vare att våra studsmattor är helt återvinningsbara och återanvändbara (99,5 %) bidrar vi till att kommande generationer kan fortsätta njuta av vår planet.

Vad är poängen? Slitstarka studsmattor ger en ultimat, jämn studs år efter år utan att försämras.

  • Tåliga, rejäla ramar som står emot stormar
  • Rör av galvaniserat stål som förhindrar rost
  • UV-behandlade material som tål starkt solljus
  • Kraftiga sömmar som förhindrar revor
  • Material och komponenter av högsta kvalitet som håller säsong efter säsong

Uppdatera, byt inte ut 

Vi har konstruerat en hel uppsättning med reservdelar till alla våra studsmattor. Det förlänger inte bara livslängden på din studsmatta, utan med lite omsorg får den ett helt nytt liv. Om någon del skulle slitas ut garanterar vi att 100 % av alla delar i våra studsmattor kan bytas ut.

Närbild på fjädrar monterade på en Acon Performance-studsmatta
Ett leende barn som hoppar på en studsmatta

Konstruerad för att växa med dig 

Med innovativt tänkande, som till exempel justerbara fjädrar på vissa modeller, kan unga hoppare justera sin studsupplevelse alltmedan de växer och blir mer avancerade. Det är därför vi konstruerar olika sorters fjädrar. Man ska kunna hitta känslan som är perfekt för en själv. Samma sak gäller runda respektive rektangulära studsmattor – varje familj är olika. Vissa familjer älskar hur en rund studsmatta gör att hopparen naturligt dras mot mitten, medan andra älskar att studsen på en rektangulär studsmatta är likadan var man än hoppar på mattan.

Fullt fokus på FoU 

De bästa studsmattorna är de som ger varje användare den upplevelse som just de vill ha när de studsar. Det är därför vårt forsknings- och utvecklingsteam spenderar tusentals timmar om året på att hämta feedback från hoppare över hela världen om vad de anser vara den bästa studsen.

Blowup-bild på en rund studsmatta från Acon

Hitta din perfekta studsmatta 

Ta reda på vilken studsmatta som passar din familj bäst genom att svara på tre enkla frågor.

Testa
Ett hoppande barn med Acon-pannband, svart T-shirt, vita shorts och sneakers. Bilden är tagen mot beige bakgrund
Ett barn i vit T-shirt bakom studsmattans skyddsnät, som har en ACON-logotyp