The Launch Pad

Välkommen till The Launch Pad -bloggen! Här hittar du inspirerande berättelser och proffsiga tips om allt som har med Acon att göra.

Den säkraste studsmattan: Hur man hittar och använder den

Den här artikeln tar upp vad som är viktigt när du letar efter den säkraste studsmattan och hur du använder din studsmatta på ett säkert sätt. Du kan också ladda ner en köpguide som hjälper dig att hitta den säkraste studsmattan. Läs mer och ladda ner säkerhetschecklista för köp av studsmatta!

Läs mer
Ta hand om din studsmatta - skötselråd för alla årstider

Våra studsmattor är konstruerade för att kunna användas året runt. Men din Acon-studsmatta mår ändå bra av lite omvårdnad då och då. Den här skötselguiden hjälper dig att vårda och ta hand om din studsmatta och alla dina tillbehör på rätt sätt.

Läs mer
Få ut det mesta av studsmattan

Få ut det mesta av studsmattan

Alla som har provat en studsmatta vet hur roligt och spännande det kan vara att hoppa. En studsmatta på din egen bakgård är ett utmärkt sätt att få familjen att lägga undan alla elektroniska apparater och gå ut och röra på sig. Men som med de flesta nya leksaker och spel kan charmen försvinna så småningom med tiden, åtminstone tillfälligt.

Läs mer
Varför det är viktigt att vara ute

Dagens utbud av konsoler, spel och streamingstjänster är så enormt stort att det nästan känns som om hela vår existens på ett eller annat sätt är programmerad för och kring dessa skärmar. Samtidigt som teknologin och de innovationer som den har möjliggjort har gjort livet enklare på många sätt, kan de små och enkla nöjen i vardagen överskuggas av allt detta.

Läs mer
Motion för hela familjen

Motion för hela familjen

Den digitala eran har haft en positiv inverkan på många människor, både i yrkeslivet och i privatlivet. Vi kan vara i kontakt med människor över hela världen, men tiden framför skärmarna kan innebära att tiden med nära och kära förkortas. En annan utmaning är att hitta aktiviteter som får vuxna, och framför allt barn, att lämna skärmarna och apparaterna och gå ut i det friska.

Läs mer