The Launch Pad

Välkommen till The Launch Pad -bloggen! Här hittar du inspirerande berättelser och proffsiga tips om allt som har med Acon att göra.

Betalar du för mycket för din studsmatta?

Det är ingen hemlighet att Acons studsmattor kostar ganska mycket mer än många andra studsmattor i samma storlek. Faktum är att de är bland de dyraste studsmattorna på marknaden för tillfället. Men det är ingen slump, utan faktiskt ett medvetet val vi på Acon gjorde för länge sedan.

Läs mer
Vilken studsmatta är bäst: rund eller rektangulär?

Ska du köpa en rund eller en rektangulär studsmatta? Båda formerna har olika fördelar och egenskaper. Så för att hjälpa dig på vägen har vi tagit fram lite fakta där vi jämför runda och rektangulära studsmattor och lyfter fram vilka egenskaper och fördelar varje form har.

Läs mer
Den säkraste studsmattan: Hur man hittar och använder den

Den här artikeln tar upp vad som är viktigt när du letar efter den säkraste studsmattan och hur du använder din studsmatta på ett säkert sätt. Du kan också ladda ner en köpguide som hjälper dig att hitta den säkraste studsmattan. Läs mer och ladda ner säkerhetschecklista för köp av studsmatta!

Läs mer
Ta hand om din studsmatta - skötselråd för alla årstider

Våra studsmattor är konstruerade för att kunna användas året runt. Men din Acon-studsmatta mår ändå bra av lite omvårdnad då och då. Den här skötselguiden hjälper dig att vårda och ta hand om din studsmatta och alla dina tillbehör på rätt sätt.

Läs mer
Få ut det mesta av studsmattan

Få ut det mesta av studsmattan

Alla som har provat en studsmatta vet hur roligt och spännande det kan vara att hoppa. En studsmatta på din egen bakgård är ett utmärkt sätt att få familjen att lägga undan alla elektroniska apparater och gå ut och röra på sig. Men som med de flesta nya leksaker och spel kan charmen försvinna så småningom med tiden, åtminstone tillfälligt.

Läs mer