The Launch Pad

Välkommen till The Launch Pad -bloggen! Här hittar du de senaste nyheterna, inspirerande berättelser och proffsiga tips om allt som har med Acon att göra.

ACON ger spänning runt världen

Finland. Sverige. Storbritannien. Tyskland. Spanien. USA. Japan. Australien. Det låter som en drömresa runt jorden, eller hur? För tre år sedan, innan hela det globala samhället plötsligt stannade upp, inledde vi en resa jorden runt med projekten ACON Around The World. Studsmattan ACON Air 1.8, med smeknamnet Baby Acon, skickades ut på en jordenruntresa för att inspirera tricksare och hoppare runt om i världen.

Läs mer
ACON – det rätta valet för alla olika hopp

Att hoppa på studsmatta är en aktivitet för hela familjen oberoende av ålder eller färdighet. ACON studsmattor passar alla som vill ha roligt och vara aktiva från profesionella gymnaster till föräldrar och de yngsta i familjen. I vårt sortiment hittar alla en studsmatta som passar just sina behov.

Läs mer
31 dagar av sommarnöje

31 dagar av sommarnöje

Nu är sommaren här på riktigt. Vilket förmodligen innebär att du nu också ansvarar för att planera aktiviteter för hela hushållet.

Läs mer
Idéer till fester på bakgården

En av de många roller som föräldrar har är att vara husvärdar på heltid. Att hålla barnen underhållna kan kräva en hel del kreativitet, särskilt när det gäller födelsedagsfester på bakgården.

Läs mer
Airtrack 101: Välj rätt utrustning för gymnastik
Oavsett om du vill utveckla dina volter, träna på fantastiska trick som utmanar tyngdkraften eller helt enkelt vill komma igång med gymnastik är en...
Läs mer