The Launch Pad

Välkommen till The Launch Pad -bloggen! Här hittar du de senaste nyheterna, inspirerande berättelser och proffsiga tips om allt som har med Acon att göra.

Bästa lekarna att leka på studsmattan

Att enbart hoppa på en studsmatta är ett bra sätt för dig och din familj att ha roligt. Men när du tar med lite fantasi kan studsmattan snabbt bli en arena för en massa roliga lekar.

Läs mer
10 skäl till att dina barn behöver studsmatta

Barn kan ibland vara svåra att tillfredsställa. Det hindrar dock inte föräldrarna från att försöka hitta på miljontals olika sätt att underhålla dem och samtidigt se till att de är friska, lär sig goda vanor och har roligt.

Läs mer
Bästa aeroba träningspass på studsmatta för nybörjare

Studsmattor kan vara jättekul, men visste du att de också är perfekta för att komma i form? En session på en ACON-studsmatta kommer inte bara att locka fram ett leende, det kommer försvinna centimetrar från midjemåttet och få ditt hjärta att pumpa.

Läs mer
Glädjehopp - Varför det är bra för din familjs mentala hälsa att hoppa studsmatta

När du lyssnar på vilken poplåt som helst med texten "flyg som en fågel" så kommer du snart att inse att huvudbudskapet är en känsla av frihet. Tyngdlösheten att sväva ovanför marken likställs med vikten på dina bekymmer som bara försvinner iväg.

Läs mer
Varför en studsmatta är ett bra köp för hela familjen

En studsmatta har blivit mycket mer än en enorm trädgårdsleksak för att hålla barnen nöjda i dessa tider. Det är en nervkittlande produkt som får dig känna att du når himlens moln och skyar med varje hopp.

Läs mer