Att hoppa på studsmatta är en aktivitet för hela familjen oberoende av ålder eller färdighet. ACON studsmattor passar alla som vill ha roligt och vara aktiva från profesionella gymnaster till föräldrar och de yngsta i familjen. I vårt sortiment hittar alla en studsmatta som passar just sina behov.


Vilken typ av studsmattehoppare är du?

Olika studsmattahoppare

Det är härligt att vi alla är olika. ACON tillverkar naturligtvis studsmattor och tillbehör för att förmågorna och behoven hos många olika hoppare.

Vilken typ av studsmattehoppare är du? Kolla in dessa exempel nedan för att se vilken typ du känner igen dig mest i.

Nybörjaren

Liksom allt nytt, att hoppa på studsmatta tar lite tid i början innan man får grepp om det och förtroendet börjar öka. Nybörjare bör först fokusera på att hitta balansen och hålla sig stående. Det viktigaste är att behärska balansen och kroppställningen i alla olika positioner.

Hoppandet på en studsmatta kan kännas spännande och lite skakigt till en början, men genom att hoppa och öva regelbundet förbättrar du snabbt din balans. Som tur är är barn naturligt skickliga och det är rätt så enkelt att snabbt lära sig en hel del inom studsmattehoppandet. Detta är givetvis också väldigt motiverande!

ACON studsmattor är perfekta för nybörjare. ACON AIR 3,0m studsmattan kan till exempel vara det rätta valet för de yngsta i familjen men även storlekarna ACON AIR 4,3m passar bra till sådana behov och ger också gott om utrymme för att utvecklas. Dessutom behöver man inte köpa en större studsmatta på grund av utrymmesbrist.


Den orädda hopparen

Ingenting får dig att bli så ivrig och glad som en nyligen monterad studsmatta – du är född för att hoppa. Du strävar efter de högsta studsarna och vill lära dig allt mer vildare trick. Du är inte rädd för att ramla omkull när du studsar omkring. Du har redan lärt dig hur du kontrollerar din kropp och balans och hur man tar sig ner från höga höjder.

Som tur är har alla ACON studsmattor högkvalitativa säkerhetssystem och säkerhetsutrustning t.ex. ett starkt och högt skyddsnät, tjocka och breda kantskydd och ankare för att hålla studsmattan på plats.

Den studsande familjen

Allt är roligare när hela familjen är tillsammans och roar sig. Hela familjen är nyfiken på den lustfyllda aktiviteten och det är givande att se leendet på allas ansikten när de turas om att hoppa på studsmattan.

När det gäller att umgås med varandra bör du överväga att placera studsmattan på en plats där folk ofta samlas och eventuellt har god utsikt över gården och även inomhus. Ett utmärkt val för hela familjen är till exempel ACON AIR 16 SPORT HD eller ACON AIR 4,6m studsmattan.

Fitness hopparen

Du har hittat ny glöd i din träning genom att öva på en studsmatta. Medan de flesta former av studsmattehoppandet är bra träning, har du hittat de bästa övningarna och rutinerna för att få ut det mesta av ditt hoppande. Att träna på studsmatta är enkelt, effektivt och framför allt roligt. Den bästa träningspartnern från våra studsmattor är definitivt våra nya FIT studsmattor. Fitness studsmattorna är tillverkade mångsidig träning och passar alla!

Hopparen som älskar sällskap

För dessa hoppare är studsmattorna en scen för att visa alla sina tricks. Du vill lära dig de mest utmanande och coolaste hoppen och visa upp dem för dina vänner. Studsmattehoppandet är ofta en social aktivitet, så du kan öva på nya trick tillsammans med dina vänner och skapa härliga minnen! Studsmattehoppandet är mycket mer än en sport.

Med ACON är du i goda händer eftersom alla våra studsmattor passar utmärkt för att göra tricks. Våra studsmattor har en garanti på upp till 10 år så du kan öva och ha det roligt med dina vänner i många år framöver.

Professionella hopparen

Är du hopparen som ser på gymnastik och förstår alla komplexa termerna som kommentatorerna berättar? Kanske vet du redan de flesta voltserierna och rörelserna vid namn och kan till och med flera av dem.

Vi har studsmattor i alla storlekar för alla kunskapsnivåer. Dessutom erbjuder vårt airtrack-sortiment ett brett utbud av träningsmöjligheter för dem som vill ta sina hopp från studsmattan till ett hårdare underlag. Den minsta medlemmen i vår familj ACON AIR 1,8m studsmattan som även kallas baby Acon, är en stor favorit bland hoppare.

 

Hoppa med oss

Trampolines of different sizes

Från nybörjare till proffs – hos ACON hittar du rätt studsmatta. Vår kundtjänst hjälper dig gärna att hitta den studsmattan som passar bäst för din stil och dina behov.

Hitta modellen som passar dig