En av de många roller som föräldrar har är att vara husvärdar på heltid. Att hålla barnen underhållna kan kräva en hel del kreativitet, särskilt när det gäller födelsedagsfester på bakgården.

Med en studsmatta från ACON kan du dock skapa nya möjligheter för festligheterna på bakgården. En studsmatta kan fungera som festens mest attraktiva plats, och som den främsta fokuspunkten på din bakgård vill du nog försäkra dig om att den ser bra ut.

Dekorationer

Trampoline party decorations

Genom att knyta färgade serpentiner runt studsmattans skyddsnät eller runt den yttre kanten kan du skapa en rolig partylook. Om du har en fest på kvällen kan lite färgglada belysningar få det att se bra ut.

Om du har ett speciellt tema för din fest kan du göra det kreativt med att dekorera din studsmatta. Du kan förvandla den till ett cirkustält, ett prinsessslott eller en rymdraket med rätt överdrag, vilket hjälper till att öka fantasin på festen.

Ballonger

Trampoline party balloons

Ett skyddsnät för studsmatta är inte endast bra för säkerheten – man kan också ha roligt med den. Fyll studsmattan med ballonger och förvandla den till en ballongpool för att göra studsandet ännu roligare och mer spännande. Barnen kan kasta sig ner i ballongpoolen och kan göra det tryggt när de vet att en säker studsmatta är under ballongerna.

Massor av ballonger i olika färger ger studsmattan ett färgglatt och lekfullt utseende också.

Krita

Trampoline party chalk

Det fina med en svart hoppmatta är att den kan fungera som en blank duk. Barnen kan rita bilder eller t.ex en hopphage för att ge lite extra studs till den klassiska favoritleken. Man kan också skriva ut siffror och bokstäver och spela spel för att hjälpa yngre barn med läs- och räknefärdigheter.

Krita är bra eftersom den lätt kan tvättas bort, så det blir inga kvarstående skador på studsmattaytan.

Hoppande Pinata

Trampoline party pinata

Få födelsedagsfester skulle vara perfekta utan en pinata full med presenter, godis eller frukter. Naturligtvis är det inte alltid så lätt att få sönder en pinata och genom att hänga pinatan över studsmattan i trädgården blir det ännu svårare!

Spelarna kommer att behöva finslipa sin balans, koordination och färdigheter att få sönder pinatan för att på så sätt få ta del av dess innehåll. Givetvis så kan de mer erfarna studsarna göra några snygga tricks samtidigt när de träffar pinatan.

Vattenlek

Trampoline party water balloons

Om du har turen att få hålla en bakgårdsfest i varmt och soligt väder kan det vara skönt att ha tillgång till att få svalka sig i sommarhettan. Ett roligt sätt att svalka sig då är att ta in ett par vattenpistoler eller rikta in vattenslangar mot studsmattan.

Vattenlekar är väldigt roliga på studsmattan och när man blir genomvåt så känner man inte till det varma vädret något mer. Svalka ner dig med lite vattenlekar på studsmattan så kan du hålla igång med det roliga hela dagen lång.

Ha det roligt tryggt och säkert

Alla ACON studsmattor är tillverkade med säkerhetsfunktioner av högsta standard, så om du ska använda studsmatta som den främsta fokuspunkten för din bakgårdsfest kan du vara säker på att du har säkerheten i åtanke.

Kom ihåg att om du använder elektricitet i närheten av studsmattan ska du se till att inget vatten används i närheten av studmsttan. Håll öppen eld borta från studsmattan (spara födelsedagstårtans ljus till festbordet) och se alltid till att en ansvarig vuxen övervakar barnen.

En studsande fest

Studsmattor och fester är en bra kombination eftersom båda är perfekta för att skapa underhållning och nöje. Med lite planering och fantasi kan du ha en minnesvärd bakgårdsfest med din ACON-studsmatta som kommer att skapa värdefulla minnen i många år framöver.

Shop the Collection