Skapad för framtidens generationer

På ACON utmanar vi gravitationens lagar och anser att en väl designad och noga underhållen studsmatta kan hålla i flera generationer. Vi tror att med rätt design och rätt underhåll kan din studsmatta hålla längre än en livstid. Denna synpunkt härstammar från årtionden av att designa och tillverka studsmattor med den bästa studsen. Vi är glada över att våra produkter är kända för sina bästa studsar, men vår största stolthet är att våra produkter också är designade för att hålla längst.

Acon nostalgy

Hållbarhet är en resa, inte en Destination

Vi tillverkar våra produkter så att även nästa generation kan uppleva spänningen av ACON. Detta ideal gäller inte bara våra studsmattor, utan även våra mål för att skapa en bättre värld för de som kommer efter oss. För att lyckas med det har vi tre grundläggande principer som styr vårt arbete idag och som ser till att vi kommer fortsätta att arbeta mot dem i framtiden.

  1. Skapa produkter med fokus på vår framtida miljö
  2. Samarbeta med leverantörer som delar våra värderingar om hållbarhet
  3. Förläng livslängden på varje produkt från ACON med ett tillförlitligt system för reservdelar

Utformad för vår jord

Acon for Life

Vi designar och tillverkar våra produkter för att hålla i flera generationer. Någon dag kommer dina barnbarn att kunna studsa lika högt som deras föräldrar gjorde. Och när det är dags att ta farväl till din ACON är det bra att veta att våra nuvarande modeller är 99,5 % återvinningsbara.

Relationer som stödjer hållbarhet

Varje dag arbetar vi hårt för att skapa ökad transparens i vår leveranskedja och vår kommunikation. Vi är stolta över att många av våra tillverkningsrelationer går längre tillbaka än ett decennium. Dessa familjära samarbeten gör det möjligt för oss att bättre uppfylla våra mål och krav. Mindre påverkan på planeten och mer inflytande för vår värld.

Reparera istället för att köpa nytt

För att produkter ska vara hållbara en livstid måste det finnas en stadig bas. Det är därför vi bygger robusta och rostfria ramar i galvaniserat stål. (På samma sätt som våra fjädrar). Men det är inte allt. Vi fortsätter att sätta nya standarder både för vårt företag och våra produkter som en del av vårt engagemang i Synergy Design. Därför har vi tagit fram en hel flotta av reservdelar för alla våra studsmattor. De kommer inte bara att förlänga studsmattans livslängd utan också ge den ett helt nytt liv tack vare lite underhåll och uppdatering.